Tunnisteet

torstai 4. lokakuuta 2012

Alien

Ainakin minulla nousi niskakarvat pystyyn elokuvaa katsoessa.
Elokuva kertoo siitä kun ryhmä ihmisiä menee avaruuteen tutkimaan paikkoja.  Alus törmää ja kolme henkilöä menee tarkistamaan vaurioita, he kuitenkin lähtevät katselemaan ympärilleen ja löytää erikoisen aluksen. Aluksessa sisällä on outoja munia, joista yksi kuoriutui ja jäi kiinni erääseen tutkijoista. Jonka ainoa keino selviytyä, oli menemällä takaisin alukseen irroittamaan se. 
Se ei kuitenkaan irtoa vaan lähtee itsestään pois. 
Aluksi mies voi jälleen hyvin mutta hänen syödessään hän halkaa voida pahoin ja saa sairas kohtauksen, jonka jälkeen hänen mahansa poksahtaa ja sieltä tulee pieni örvelö. 
Örvelöstä kasvaa suuri joka syö matkustajia. Tohtori joka halusin olion tulevan alukseen, olikin robotti jonka avaruus yhteisö oli alunperin laittanut mukaan. 
Ainoa eloon jäävä henkilö oli nainen ja kissa.
He karkaavat pien aluksella, mutta alieen olikin sielä, joten nainen tuhosi sen lopullisesti ja palasi maan pinnalle.


En löytäny oikeaa kuvaa alienistä, mutta tämän näköinen hirviö se oli. Luulempa että alienin sisällä oli oikea ihminen ja alienin hampaat olivat rautaa, ja ilmeisesti alienin ruumis oli nahkaa tai kumia ja joihinkin kohtiin pari hassua putkea, silti kovin pelottava näky..


Aluksessa kaikki huoneet olivat lähes tämän näköisiä, laatikoita jokapuolella ja paljon johtoja jotka vierivät maata pitkin. Voi olla, että kaikki mööpelit olivat vain pahvi johon oli laitettu kaiken näköistä kiinni, mikä näyttäisi siihen aikaan oikealta avaruus alukselta.
...........

Alukset olivat vain pienois malleja, jotka näyttivät lego palikoilta mielestäni. 
Elokuva oli vanha mutta pelottava (ainakin omasta mielestäni) 
En katsoisi elokuvaa uudelleen, sillä en uskaltaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti